top of page

Om Prima Fastighetsjuridik.

Prima Fastighetsjuridik ägs och drivs av Ylva Hintze, som har mångårig erfarenhet av juridiskt arbete inom flera olika rättsområden. Hon har under drygt tio år arbetat som fastighetsjurist på Fastighetsägarna Stockholm AB och då specialiserat sig på hyresrätt och bostadsrätt. Prima Fastighetsjuridik är idag verksamt inom fastighetsbranschen med främst privata fastighetsägare och tomträttshavare som klienter, men även andra uppdragsgivare förekommer. Verksamheten är inriktad mot hyresrätt, bostadsrätt, byggrätt och lagstiftning för stiftelser och samfälligheter. Vårt kontor ligger i Stockholm men vi tar uppdrag i hela landet.

Vi som arbetar med Prima Fastighetsjuridik

Ylva Hintze, jur kand

 

Ylva Hintze har varit verksam som juridisk konsult sedan 1977. Hon har bland annat arbetat som stadsadvokat hos stadsjuristen i Stockholm stad, varit bolagsjurist i KF-koncernen, kanslichef på näringsdepartementet samt fastighetsjurist på Fastighetsägarna Stockholm AB. Hon har mångårig erfarenhet som juridisk konsult och hennes kompetens omfattar för fastighetsjuridiken centrala områden såsom hyresrätt, arrenderätt, bostadsrätt, föreningsrätt. Ylva Hintze har stor vana vid processer i domstolar samt avtalsförhandlingar för att åstadkomma för hennes uppdragsgivare optimala lösningar.​

 

 

 

 

 

Zhiyin Zhang, Översättare Kinesiska

 

Zhiyin Zhang arbetar som översättare hos Prima Fastighetsjuridik. Han är specialiserad på översättningsarbeten avseende kinesiska och svenska. På så sätt kan Prima Fastighetsjuridik stötta dig som talar kinesiska men verkar på den Svenska marknaden.

 

 

 

 

  ​​Prima Fastighetsjuridik AB

  Telefon 08-411 69 68

  Mobil 070-686 32 01

  info@primafastighetsjuridik.se

  © 2012 by PRIMA

  bottom of page